NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Ünnepi könyvhét

2012.05.23. 14:59 :: bolyaiblog

FELHÍVÁS

 
Kedves Diákok!
 
A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Könyvtára partneri együttműködésben az AGORA Szombathelyi Kulturális Központtal idén is megrendezi az Ünnepi Könyvhetet.
 Az Ünnepi könyvhét ideje: 2012. június 7-10.
 
Június 7-én délután a Fő téren 15.50 órakor tartandó villámcsődületre (Flash mob) mindenkit várnak!
 
Rekordkísérletre hívnak Benneteket a szervezők:
Június 7-én Szombathelyen a helyi diákok és a Kávészünet közös rekordkísérletet tesznek, az egyszerre verset éneklés kategóriájában; ehhez várják minden szombathelyi iskola segítségét, és számítanak a diákok együttműködő készségére. A feladat roppant egyszerű lesz, el kell látogatni a zenekar facebook oldalára http://www.facebook.com/versek ott megtaláljátok az Iskoláknak menüpontot, amelyre kattintva, egy zeneletöltési lehetőséghez juttok. A rekordkísérlet során József Attila: Mama című versét szeretné a zenekar közösen énekelni a diákokkal - ezért ezt ajándékba adják a résztvevő diákoknak és tanáraiknak, csupán be kell gépelniük a városuk nevét: Szombathely...

Csak közösen tudjuk összehozni ezt a rekordot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr784538991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása