NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Felhívás - Magyar nyelv hete

2013.04.10. 14:16 :: bolyaiblog

2013. április 15-18. között kerül sor a Vas Megyei Ismeretterjesztő Egyesület és a Nyugat-magyarországi Egyetem Bölcsészettudományi Kara közös rendezésében a Magyar nyelv hete témahét megrendezésére, amely alkalomból négy pályázatot írtak ki.
 
A mellékelt két pályázathoz 2012. április 15-én 12 óráig még benyújthatjátok jelentkezéseteket Nagyné Erőss Rózsa tanárnőnek.
 
                                                                       Meghívó
 
A témahét versenyeinek első fordulóját, a pályázati kiírásoknak megfelelően több iskolában rendezik meg. Ezek közül iskolánkban a Nyelvi humor 2 percben című pályázathoz benyújtott pályaműveket bemutató rendezvényre kerül sor
2012. április 18-án 14 órakor.
 
A rendezvényre mindenkit szeretettel várunk iskolánk könyvtárában.
 

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr425215143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása