NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Videokonferenciával nyitottuk meg a TIOP-1.2.3-09/1 projektet

2010.09.28. 09:38 :: bolyaiblog

Nyolcmillió forint értékű könyvtári infrastruktúra-fejlesztésre nyert pályázatot a szombathelyi Gothard Jenő Általános Iskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem két gyakorlóiskolája. 2010.09.23-án délután videokonferencia keretében nyitották meg az érintett intézmények: a Gothard Iskola, a Bolyai Gimnázium, valamint a győri Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola a projektet. A támogatás segítségével megtörténik a könyvtári állományok teljes elektronikus feldolgozottsága, a kölcsönzés és az on-line szolgáltatás. A fejlesztések révén megvalósul az iskolatörténet digitalizálása, régi dokumentumok feltárása is. A projektet szintén a videokonferencia résztvevőjeként megtisztelte Sopronból prof. Dr. Faragó Sándor a Nyugat-magyarországi Egyetem rektora is.

A projektmegnyitón Károly Frigyes Igazgató Úr elmondta: ezentúl még magasabb színvonalon működhetnek együtt az intézmények, a szoftverfejlesztésnek köszönhetően egyszerűbbé válik a könyvtárhasználat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr212328861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása