NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Rajzpályázat

2011.05.05. 11:31 :: bolyaiblog

A NYME-SEK Könyvtárának felhívása!
(Kérjük jelentkezzetek)

Ünnepi Könyvheti Felolvashow 2011.

Szeretsz olvasni? Van kedvenc meséd, versed? Mi jut eszedbe, ha azt hallod e-könyv?  Itt a lehetőség arra, hogy gondolataidat „kirajzold” magadból! A pályázatra beküldhető egy tetszőlegesen kiválasztott mese, novella, vers illusztrációja, vagy egész egyszerűen mutasd be nekünk rajzodon, hogy mit jelent számodra egy jó könyv! A műveket egyénileg és csapatmunkában is elkészítheted, bármilyen technikával.

A rajzokat A4-es vagy A3-as rajzlapon, vagy akár elektronikus formában is eljuttathatod hozzánk!

A beküldési határidő: 2011. május 26.

Címünk: NymE SEK Könyvtára (9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.,) Ha elektronikus formában szeretnéd elküldeni, a következő email címre megteheted: smelinda@sek.nyme.hu  

A beküldött műveket a Savaria Egyetemi Központ aulájában 2011. június 2-án kiállítjuk!

 

A legjobb 3 alkotást jutalmazzuk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr512879400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása