NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Felhívás a Tini Galopp könyvtári vetélkedőre

2014.10.01. 15:33 :: bolyaiblog

Kedves Tanulók!

A Nyugat-magyarországi Egyetem TÁMOP-3.2.4-08/1 kódszámú „Tudásdepo-Expressz” című pályázata keretében kerül megrendezésre az NymE SEK Könyvtárában a 3 évvel ezelőtti sikeres program, a „Tini galopp” című információkeresést, önálló kutatást elősegítő egész napos könyvtári vetélkedő elektronikus tanulási környezetben.

A program időpontja 2014. október 15-én 8.30 órától 15.00 óráig. A foglalkozások célcsoportjai az általános iskolák 7-8. osztályosai, illetve a középiskolások 9-10. évfolyamosai. A fejlesztendő kompetenciák: szövegértés írott és elektronikus dokumentumokban, információszerzés, kreatív gondolkodás, kommunikációs és szociális képességek.

A nap programja:

8.30 – 9.00: érkezés, regisztráció - NymE SEK Aula

9.00 - 9.30: megnyitó – NymE SEK Aula

9.30 – 14.30: vetélkedők indítása: virtuális Digitális Erőd, Gyalog Galopp, TOTÓ         olvasmányélményekről - NymE SEK Könyvtára, Aula, Szombathely város

15.00: eredményhirdetés - Aula

 

3-3 fős, homogén összetételű csapatok jelentkezését várjuk az iskola könyvtárában.

Ajelentkezés módja határideje 2014. október 7.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a diákok nevét, osztályát, elérhetőségét, a diákok által megadott, kitalált csapatnevet.

Kérjük, hogy aki tavalyi vetélkedőn részt vett, idén ne nevezzen a játékra.

A jelentkezéseket az iskola könyvtárában adjátok le.

 

Bízunk abban, hogy a program idén is elnyeri tetszéseteket, és hasznosnak bizonyul a további egyéni és iskolai tanulmányok során.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr766753281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.