NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

A Bolyai (ismét) új könyvtárat avat

2014.10.02. 15:31 :: bolyaiblog

1994 és 2014! A két dátum között pontosan 20 év telt el.

1994-ben is könyvtáravatásra került sor a Bolyaiban, és 2014 októberében is arra készülődünk.

Az elmúlt 20 év egy kis visszatekintésre késztetett Bennünket, így összegyűjtöttünk néhány fényképet a múltból, és hozzátettük a jelen könyvtárát is. Láthatjátok az alapvető különbséget: ma iskolánk könyvtára tágas, világos, jól elkülöníthető terekkel vár benneteket. Nyugodt, csendes körülmények között tudtok tanulni, olvasni, de lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik csak beszélgetni szeretnének, számítógépezni, vagy éppen egy jót társasjátékozni.

Az elmúlt időszakban az oktatás, és vele együtt az iskolai könyvtárak is sok-sok változáson mentek keresztül. Az évek során talán csak egy valami nem változott: az, hogy a könyvtár az a „jó hely” az iskolába, ami egész nap nyitva van, és vár benneteket. Központja az iskolai életnek, jó kis találkahely, ahova jó bejönni és visszajönni.

A könyvtáravatással egybekötve tartjuk meg az Iskolai Könyvtárosok IV. Régiós Konferenciáját is.

A programot itt olvashatjátok: link

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ünnepek

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr936753257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása