NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Tini egészségnap az iskolai könyvtárban

2008.10.13. 12:25 :: bolyaiblog

Csütörtökön a Tini-egészségnap keretében jó hangulatú beszélgetésre került sor könyvtárunkban. Ildi néni és Cili néni válaszolt a kevés, de lelkes érdeklődőnek az egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal, a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos kérdésekre. Nagy népszerűségnek örvendtek a szűrővizsgálatok, a bátrabbak vércukorszintet is mérettek.


A program keretében sor került még kozmetikai tanácsadásra és bemutatóra. A gyakorlatban is megfigyelhettük, hogy milyen egy elrontott, túlzott smink, és hogyan kell elkészíteni, egy szolid sminket, amivel akár iskolában is meg lehet jelenni.

 
Minderről képes beszámolónkat ide kattintva tekinthetitek meg.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr50711393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása