NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Őrjegy-készítő pályázat

2008.10.15. 16:19 :: bolyaiblog

Ti is tapasztalhattátok, hogy – főleg – a gyermek részleg könyvei között, néhány mozgalmas délutánt követően nehéz kiigazodni, nem könnyű megtalálni a könyveket, ha elkeverednek a helyükről. Ezért gondoltunk arra, hogy szükség lenne könyvtárunkban őrjegyekre.

Az őrjegyek a polcon elhelyezett könyvek között olyan szerepet töltenek be, mint a könyvjelző a könyv lapjai között. Válogatáskor a kiemelt könyv helyére helyezhetitek, ezzel megjelölve a helyet, ahova majd vissza kell tenni a könyvet, ha mégsem szeretnétek kikölcsönözni. Minden őrjegy más és más, hogy meg tudjátok különböztetni a sajátotokat a többiekétől.

 
Készítsetek könyvtárunk számára őrjegyeket!! Bármilyen barkács-technikával készíthetitek, 5x20 cm méretben, vékony, de keményebb anyagból (hogy könnyen használható, de tartós legyen). Minden őrjegyre más minta kerüljön, hogy meg lehessen különböztetni egymástól. A legjobb őrjegyeket készítők jutalomban részesülnek.
 
Az őrjegyek beadási határideje 2008. november 3.
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr24715489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása