NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Kutatók éjszakája 2009

2009.09.23. 10:36 :: bolyaiblog

 

MEGHÍVÓ

A NYME Savaria Egyetemi Központjának Természettudományi és Műszaki Kara valamint a NYME SEK Könyvtára hívja és várja
 
2009. szeptember 25-én,
a Kutatók éjszakája
 programjaira.
A rendezvénysorozat helyszíne:
 a NYME Savarai Egyetemi Központja, 9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4., C épület.

 
A Kutatók Éjszakája színes és ingyenes programokkal, érdekes, kipróbálható látnivalókkal és máskor nem látogatható helyszínekkel várja mindazokat, akiket érdekel a tudomány.
A rendezvény célja a szórakoztatáson túl természetesen az, hogy minél több fiatalt győzzön meg arról, érdemes olyan pályát választaniuk, amelyen hangsúlyos szerepet kapnak a tudományos vagy műszaki ismeretek, és az új dolgok felfedezése - még, ha ez utóbbit gyakran hosszú ideig tartó, aprólékos kutatómunka előzi is meg.

Szeretettel várjuk az iskolák diákjait, tanárait, az érdeklődő családokat.

A programokról részletesen lásd az intézményi
 (http:// http://www.ttmk.nyme.hu )és a könyvtári (http://www.bdf.hu/konyvtar ) weboldalakat.

A nap folyamán különböző játékokkal várjuk az érdeklődőket. A Digitális erőd játékban 2-3 fős, míg az Activity a természettudományok köréből játékra 2 fős csapatok (családok, barátok, osztálytársak) jelentkezését várjuk.
A játékokra jelentkezni a könyvtár weboldalán (http://www.bdf.hu/konyvtar) lévő, a csillagászat éve alkalmából összeállított online TOTÓ (http://www.bdtf.hu/jatek.hu)  beküldésével lehet. Az űrlapon lehet megjelölni azt a játékot, amelyen az érdeklődők részt kívánnak venni.
A résztvevőket a helyes megfejtők között sorsoljuk ki, ezért a TOTÓ beküldőinek kérjük az e-mail elérhetőségét.

A TOTÓ-t játék-kötelezettség nélkül  bárki kitöltheti. A megnyitón (15 óra) a 13+1 találatot elért diákok közül három szerencsés nyertes számára ajándékot adunk át és ingyenesen beirakozhatnak a könyvtárba.


Beküldési határidő: 2009. szeptember 22.

Felhívjuk még figyelmüket egy hasznos link oldalra, a Természettudományok az irodalomban és a képzőművészetben címmel, melyet a Könyvtár és Információtudományi Tanszék hallgatói állítottak össze:
www.zeuszkutyaja.eoldal.hu

                A NYME Savaria Egyetem Könyvtárának munkatársai
 

Szólj hozzá!

Címkék: kutatók éjszakája

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr791401335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása