NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Versenyeredmény - DYP2008

2009.10.01. 11:39 :: bolyaiblog

Európai Fejlesztési Napokat rendeznek (http://www.eudevdays.eu) 2009. 10.21-23-án Stockholmban. A rendezvény egyik részét képezi az Ifjúsági Fejlesztési Napok (DYP - www.dyp2008.org). A rendezvény versenyel egybekötött, amelyen az EU 27 tagországából lehetett 16-18 év közötti diákoknak nevezni. A stockholmi rendezvényre minden tagországból 2 tanulót és felkészítő tanárukat hívták meg. A díjátadón derül ki, hogy ki nyerte az adott tagországból az ifjúsági fejlesztési díjat. A díjakat Karel De Gucht, az EU fejlesztésekért és humanitárius segélyekért felelős biztosa adja át. Az országok győztesei a fejlesztési biztossal tarthatnak egy 5 napos afrikai útra, amely során az EU által épített iskolákat és az országok diplomatáit látogatják meg.

A Magyarországról behívott tanulók között található Hamza Emese 12.b osztályos tanuló!

Emeseének ezúton is gratulálunk, és sok sikert kívánunk Stockholmba, reméljük elnyeri az ifjúsági fejlesztési díj 1. helyét.

Emese posztere

Szólj hozzá!

Címkék: verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr141420280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása