NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Versenyeredmény - KULTÚRÁK TALÁLKOZÁSA

2009.11.18. 09:43 :: bolyaiblog

 

KULTÚRÁK TALÁLKOZÁSA
„fókuszban a japán és a magyar fürdőkultúra”

2. Országos Középiskolai Japán Ország-ismereti Vetélkedő 2009

Rangos kulturális vetélkedőt rendezett Spa Hungary Holding Zrt. és a Magyar-Japán Gazdasági Klub. A versenyre 61 csapat nevezett. Az első 2 forduló Interneten keresztül zajlott. A döntőbe 6 csapat kapott meghívást 2009.11.17-re A Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztériumba. A versenyen Yohei Kono tiszteletbeli elnök úr és Szili Katalin elnök asszony köszöntötte a résztvevőket.

A versenyen 4 fővárosi csapat mellett, egy békécsabai és a szombathelyi, bolyais "Mennydögő vattacukrok" nevű csapat vett részt. A versenyt a Hollósi Katalin, Hamza Emese, Kun János összetételű "Mennydörgő vattacukrok" nyerte.

A verseny győztes csapata és felkészítő tanáruk 1 hetes japán körutazáson vehetnek részt 2010 tavaszán.

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr381533728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása