NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

PÁLYÁZAT DIÁK KÖLTŐKNEK, ÍRÓKNAK!

2011.05.05. 11:25 :: bolyaiblog

 A NYME-SEK Könyvtárának felhívása!
(Kérjük jelentkezzetek)

 

Érzel magadban tehetséget? Esetleg kedvet arra, hogy elmondj egy jó sztorit?

A feladat: Írj nekünk egy huszonnégy soros verset, vagy egy rövid  mesét, novellát Bolyai huszonnégy oldalas Appendixének évfordulója alkalmából!

 

Téma: az ünnepi könyvhét, a könyv, a virtuális könyv, az elektronikus könyv, a könyv, amit nekem jelent, a könyv, és ami helyette van.

A beküldött műveket szakavatott irodalomtörténészek értékelik. A pályázatra beérkezett műveket a NymE Tudásdepó-expressz pályázati weblapján megjelentetjük. Az első három helyezettet pedig jutalmazzuk!


Az alkotásokat a NymE Savaria Egyetemi Központ Ünnepi Könyvheti Felolvashow programján, június 2-án mutatjuk be. A beküldött műalkotások közül a zsűri által legjobb háromnak ítélt művet jutalmazzuk.

  

Beküldési határidő: 2011. május 26.        

A műveket a következő email címre várjuk: smelinda@sek.nyme.hu

A legjobb 3 alkotást jutalmazzuk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr902879387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása