NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Meghívó - Rónaszéki Linda: Mese a zoknisfiókból c. könyv bemutatójára

2011.05.17. 08:53 :: bolyaiblog

Szeretettel meghívjuk 2011.05.25-én 13:45-kor tartandó könyvbemutatónkra.
Rónaszéki Linda tanárnő, képzőművész mutatja be könyvét.
 
 
 
"Menthetetlenül vonzódom a mesékhez. Szívesen kóborlok bennük. Nekem tejesen valódinak tűnnek. Ha rokonlelket keresel, olyan, mintha hasonló alakú virágokat gyűjtenél.
Kertemben csendes szemlélődők találkoznak egymással. Ők az álmodozók. Az ösvényen járók. Ha nem festek, mesét írok. Emlékezem, vagy az eget kémlelem. A felhők játékos vándorlását, a bennük kirajzolódó ismerős arcokat. Máskor "kutasat" játszom. A színes felületek előtt állva a mélyükben felsejlő másik világot keresem, útjára engedek néha egy színfoltot. Aztán elnézem a foltok körvonalait, a résekben megbúvó lényeket és "kiszabadítom" szótlanságukból. Nem teszek mást, mint óvatosan kisegítem őket a papírból." (Rónaszéki Linda)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr102910313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása