NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

A zoknisfiók meséje

2011.06.01. 14:47 :: bolyaiblog

 

Iskolánk tanulói kezükbe vehették Rónaszéki Linda tanárnő könyvét, melyben az általa írt mesét, saját képeivel illusztrálta. A szerző elmesélte a könyv, a festmények születésének történetét.

Sok érdeklődő diák volt jelen a rendezvényen Nagyné Hajnák Zsuzsanna tanárnő szervezésének köszönhetően. Az író-olvasó találkozóról készült képeket is ő készítette, melyeket itt tekinthettek meg.

A hangulatos találkozón könyvvel jutalmaztuk iskolánk két tanulóját, akik ebben a tanévben a legszorgalmasabb könyvtárlátogatók voltak. Napi kapcsolatunk révén kiderült, hogy nemcsak kölcsönzik, hanem el is olvassák a műveket. Kiricsi Adél (3. b) és Radvánszky Noémi (7.a) az ajándékkönyv mellé megkapták az utóbbi három évben kikölcsönzött könyveik listáját is.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr342948755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása