NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Kulturális köldökzsinór

2012.01.17. 09:53 :: bolyaiblog

A Duna Tv-n januártól minden nap egy-egy könyv kerül néhány percre a főszerepbe. Az 1 Könyv című műsor alapkoncepciója felettébb egyszerű, és pont emiatt működik. Naponta négy percben bemutatni egy könyvet és alkotóját, kedvet csinálni az olvasáshoz. Az 1 Könyv című műsor házigazdájával Lackfi Jánossal beszélgettünk.

Forrás: http://www.litera.hu/hirek/kulturalis_koldokzsinor?mid=57739

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr693569677

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lackfi János 2012.12.31. 13:59:42

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Lackfi János Születésnap: 1971. május 18. Foglalkozás: író, költő, műfordító, Nyugat-kutató Mottó: Egy jó írás pont olyan, mint egy rossz, csak más...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása