NYME Bolyai János Iskola könyvtári blogja

NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium könyvtárának blogja. Hírek, események, információk. Képek iskolánk életéből.

50 éves jubileum

Fotók

Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapja - Felhívás 2012

2012.10.03. 12:57 :: bolyaiblog

Az iskolai könyvtárak sokoldalúak, sokféleképpen támogatják az iskola  tanulóit, pedagógusait. Tudjuk és hisszük, hogy hatékony, életközeli és  gyerekbarát iskola nincsen jó könyvtár nélkül. Arra törekszünk, hogy  könyvtári szolgáltatásainkkal és könyvtár-pedagógiai módszereinkkel  hozzájárulhassunk a gyerekek és fiatalok neveléséhez, oktatásához és  kulturális szórakozásához. Fontosnak tartjuk, hogy az iskolai  könyvtárakban rejlő lehetőségek minél szélesebb körben ismertek  legyenek, hasznosuljanak, szerves részét képezzék az intézmények oktató  és nevelő munkájának.

Az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapja keretében arra törekszünk,  hogy széles körben hívjuk fel a figyelmet sikereinkre, lehetőségeinkre,  problémáinkra. Az Iskolai Könyvtárosok Nemzetközi Szervezete (IASL)  minden évben egy szlogenben emeli ki az iskolai könyvtárak egy fontos  jellemzőjét. Így 2012-ben világszerte következő állításra helyezzük a  hangsúlyt: "Iskolai könyvtár: Kulcs a múlthoz, jelenhez és a jövőhöz".

Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapja - Felhívás 2012

Kalandok az iskolai könyvtárban - Pályázat diákoknak

 

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyaiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr64808115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása